Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PL

P39e54t85r 10L16u70k85e63š

13. 11. 2012 20:13

Nezbývá než souhlasit. O garážích jsme se Vás snažili informovat, stejně tak o Modrých zónách. Díky spolupráci s obyvateli sídliště se podařilo několik plánovaných garážových domů zrušit. Zatím zrušit. Budeme ve střehu. Snažíme se informovat o všem (Jihoměstské noviny). Příští zastupitelstvo bude 19.11 od 9.00 v Centru pohybové medicíny. Klidně přijďte. Takové jednání v doupěti mafie, to je docela nepřenosná zkušenost.                                                                                                                           Jsem v zastupitelstvu za Hnutí pro Prahu 11. Ještě než jsme se tam dostali, měli jsme na kontě dvě přepadení, sledování ABL, sadu anonymů, za kterými stála ODS a "její" bezpečnostní agentury a spoustu jiných chuťovek. Proč se na to nevykašleme? Chceme tady žít. Máme 9 zastupitelů plus TOP 09, těch je 7 (a nejde rozhodně o sedm Kalousků). Koalice ODS/ČSSD/Pražané za svá práva má celkem 18. Doplňují ji 3 komunisté, tedy většina. Prohlasuje co potřebuje.

0 0
možnosti

Projektanti Jižního Města,

byli kritizováni za příliš těsnou výstavbu a přeplněnost Jižního Města.

To co dělá tato radnice Jižního Města, včetně současného zastupitelstva, povolováním další výstavby obytných objektů, nebo ziskových garáží, mezi občanskou zástavbu, do kterých chtějí nahnat občany pomocí zavádění modrých parkovacích zón, je proti zájmům všech občanů Jižního Města, kteří chtějí mít trochu volného prostoru k životu. Nepotřebujeme přecpané a přeplněné Jižní Město.

Parkování lze řešit zatravněnými plochami, mezi nově vysázenými stromy a zejména rozšířením obslužných komunikacemi, či částečným parkováním na zpevněných chodnících podél těchto komunikací, ale to by nebyl výhodný kšeft pro investory,. tak jako v případě Litochlebského náměstí!!!

1 0
možnosti
  • Počet článků 38
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2180x
Hledám odpovědi. 

Seznam rubrik