Petr Lukeš

Podvod na Litochlebském náměstí. Rubáš nemá kapsy.

20. 11. 2012 12:06:56
Očistec existuje a peklo jakbysmet. Včera jsem tam byl od rána až do večera. Vzal jsem si na to volno. Těsná většina zastupitelů schválila prodej Litochlebského parku za 38 milionů korun. Starosta nám vypínal mikrofon a jeho vlčáky věcná argumentace naprosto nezajímala. Prostě ji nepřipustili. Sami vykládali pohádky, které zvednou tlak i naprostým flegmatikům. Hlasovalo se bez zásadních dokumentů. Z nich by vyplynulo, že jihoměstská mafie jedná proti lidem a v rozporu se zákonem. Proto v materiálech do zastupitelstva pro jistotu chyběly. Měl jsem je v batohu a největší tašce, která se válela doma ve špajzu. Zbytečně. Veřejný zájem jako vyšitý.

Při pročítání znaleckého posudku oceňujícího pozemky mi málem vypadly oči z důlků. Obsahuje do očí bijící nesmysly. Cena je samozřejmě "podseknutá". Už zase. Všimli si toho i v Mf Dnes. Minimální škodu si troufám odhadnout tak na 12 milionů Kč. Ve skutečnosti se nedá vyčíslit. K čemu jsou prachy, když tam ten barák nikdo nechce?

Park má prostě zůstat parkem. Takový požadavek byl i v petici, kvůli které nás fízlovala ABL. Tak si říkám, co asi dělá Policie ČR? O případu samozřejmě ví. Táhne se od roku 2009 a není zase tak složitý. V souvislosti s prodejem jsem chtěl zařadit do programu zastupitelstva osm bodů. Ve skutečnosti jsem samozřejmě nepředpokládal, že by se o nich Mlejnského parta bavila. Zde jsou. Mohlo jich být klidně dvacet...

Body navržené do zastupitelstva trochu prozrazují, o čem bude v dalších dílech blogu řeč:

1. Znalecké posudky oceňující pozemky před jejich prodejem- vady posudků a jejich podvodné použití.

2. Záměr prodeje pozemků na Litochlebském náměstí a úloha ABL- sledování odpůrců stavby v parku (období únor- září 2010).

3. Úloha ODS Prahy 11 v podvodu na Litochlebském náměstí.

4. Úloha ČSSD v podvodu na Litochlebském náměstí.

5. Úloha KSČM v podvodu na Litochlebském náměstí.

6. ODS Prahy 11 a akce proti odpůrcům prodeje pozemků- sledování ABL, dezinformace, anonymy, dopisy starosty obyvatelům Prahy 11.

7. Přepadení Ing. Jiřího Štylera a jeho souvislost s prodejem pozemků (parku na Litochlebském náměstí). Ničení majetku odpůrců radnice, zastrašování odpůrců radnice ovládané Daliborem Mlejnským.

8. Kontrolní výbor vedený JUDr. Františkem Hoffmanem (KSČM) a jeho role v poskytování alibi radnici Prahy 11- kontroly prodejů pozemků.

Po návštěvě zastupitelstva by asi většina lidí přehodnotila představy o levici a pravici. Nic takového neexistuje. Existují prachy a ty nesmrdí.

Jenže já si pořád myslím, že jsme na světě na docela krátkou chvíli a že rubáš nemá kapsy.

Předchozí díly "Podvodu na Litochlebském náměstí" jsou zde:

http://lukes.blog.idnes.cz/clanok.asp?cl=302139

http://lukes.blog.idnes.cz/clanok.asp?cl=302792&bk=84760

http://lukes.blog.idnes.cz/clanok.asp?cl=302363&bk=96816

http://lukes.blog.idnes.cz/clanok.asp?cl=303178

Autor: Petr Lukeš | karma: 22.70 | přečteno: 1330 ×
Poslední články autora