Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
S

Smrť

14. 9. 2011 13:52
Jako řidič i cyklista

Vám dávám karmu. Nevím přesně, v kterém roce života mě výrazněji trklo, že je třeba na kole pečlivě dbát o své bezpečí. Žebrání u rodičů o přilbu (tehdy ještě málo častou) vyšlo na patnáctý rok, nákup reflexní vesty přišel o 12-13 let později a že se jezdí při pravé krajnici a za špatné viditelnosti se zapínají světla, to vím tak od šesti let. Nevím, kde nastala chyba u většiny ostatnich takycyklistů, že pohrdají zákony o silničním provozu i vlastním životem. Obvykle je tituluji okřídleným cimrmanovským: "debil, blbeček, debil, blbeček... a támhle jedou dva blbečci vedle sebe!"

0 0
možnosti
PL

petluke

14. 9. 2011 14:02
Re: Jako řidič i cyklista

Díky:) Já jsem pro tentokrát nadávky spolkl a zvolil blog. Třeba to někoho trkne. Na silnici jsem přišel o kamaráda, takže mě to nenechává v klidu.

0 0
možnosti
Í

í-mejlka

14. 9. 2011 13:40
A může být i hůř

Copak cyklista - triko a krátké kalhoty; ale když se na takové mizerné, neosvětlené okresce před vámi náhle zjeví tetina na kole - široké sukně, vyglajdaný řeťaz, vrávorající řídítka a přes ně napříč položené hrabiště (motyčka) přidržované jednou rukou - to je ta pravá rozkoš! A což teprve když jedou dvě vedle sebe! :-)

0 0
možnosti

Maryša Šárecká

14. 9. 2011 13:49
Re: A může být i hůř

s kosou...

0 0
možnosti
OK

mr.postreh

14. 9. 2011 13:37
souhlas

nedavno jsem zazil to same ... s kolegou jsme vyrazeli za prahu pod lepsi oblohu, tolik neosvicenou svetelnym znecistenim, aby jsme mohli vyfotit nejaky ten snimek vesmirneho objektu. na uzke okrsce nas chtelo predject auto ... sotva hodil blinkr a zapocal predjizdeci manevr, ze tmy se proti nam v protismeru vynorili dva kluci na jednom kole. nastesti si jich to predjizdejici auto vsimlo a stacilo se zaradit zpet za nas. nutno dodat, ze muj kamarad co ridil, si jich nevsimnul vubec ... akorat se podivoval, proc to auto za nami ukoncilo tak rychle predjizdeni. proste blazni, stacilo opravdu malo a dopadlo by to velmi spatne.

0 0
možnosti
PL

petluke

14. 9. 2011 13:51
Re: souhlas

Copak jste na obloze lovili? Pražský světelný smog je vidět na padesát kilometrů. To jste se museli vydat pěkně daleko. Jaké máte vybavení?

0 0
možnosti
  • Počet článků 38
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2180x
Hledám odpovědi. 

Seznam rubrik