Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

ExPat

7. 7. 2011 14:52
Rekonstrukce

Hlavne aby to nedopadlo jako rekonstruce muzea Science and Industry v Chicagu. Sbirky tohoto muzea jsou skvostne - od historie kybernetiky, pres historii dobyvani vesmiru po historii elektroniky, letectvi, namornictva, atd. Proste nadhera.

Problem je ze tam vetsinu exponatu uz nenajdete. Namisto toho jsou tam papundeklove makety, poutave blikave tabule a interaktivni displeje - hlavne prosim aby se deticky nenudily. A na vetsinu tech nadhernych exponatu proste uz nezbylo misto. Je to opravdu k placi.

Uprime doufam ze to skvele Narodni Muzeum takhle neskonci.

0 0
možnosti
PL

petluke

7. 7. 2011 15:00
Re: Rekonstrukce

Něco takového mě také napadlo, ale vzápětí jsem myšlenku zaplašil. Češi si vždycky najdou nějakou svoji cestu a v  Národním muzeu sedí navíc docela rozumní lidé.

0 0
možnosti
S

snaduzdost

7. 7. 2011 10:55
Loučení

Karma, ale jak to bude s tím magistrátně magistrálovým tunelem pod NM, aby po rekonstrukci nepřišly další otřesy v podobě jeho výstavby?

0 0
možnosti
PL

petluke

7. 7. 2011 12:03
Re: Loučení

To je hudba budoucnosti. Nejsou peníze. Myslím si ale, že přeložení magistrály pod zem je technicky řešitelné a muzeu nemusí ublížit. Spíš mu v budoucnosti pomůže. Tuneláři (myslím techniky, ne zloděje) jsou dnes o dost moudřejší. Mají lepší technologie a během stavby se sleduje každý pohyb. Maléry, jako třeba na tunelu Blanka, jsou výjimkou.

0 0
možnosti
  • Počet článků 38
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2180x
Hledám odpovědi. 

Seznam rubrik