Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
T

Tregold

1. 6. 2011 15:44
Proč jste nepodali ještě trestní oznámení

a naříkáte po internetu, že vaše poznatky nikdo nechce?

Je  nutno zcela jasně říci, že jak koalice tak opozice na Praze 11 jedna banda je a jediné co se tam řeší, jsou osobní nenávisti. Pan Štyler je bývalý velký kamarád Mlejnského se kterým se nějak rozkmotřil prý kvůli podnikání. Kompletně celá TOP09 na Praze 11 jsou zase bývalí ODSáci, kteří byli vyhozeni za neschopnost či za všehoschopnost z ODS. No a zbytek toho hnutí HPPH11, mimo ortodoxních bývalých zelených jsou to většinou fanatičtí ekoaktivisti, kteří mají jediný program a to blokovat kompletně a naprosto vše.

0 0
možnosti
PL

petluke

1. 6. 2011 19:32
Re: Proč jste nepodali ještě trestní oznámení

Jak jste přišel na to, že jsme ještě nepodali trestní oznámení? K práci Policie ČR se vyjádřím v samostatném blogu. Jejich zábavné výstupy jsou předmětem dalších kroků.

Vyděsil jste mě. Ing. Štyler nebyl nikdy kamarádem Mlejnského. Nikdy s ním ani nepodnikal. Jistě žertujete. Řešime Jižní Město, ne osobní nenávisti.

V TOP 09 samozřejmě bývalí ODSáci jsou (jako v TOP 09 kdekoliv jinde), stejně jako lidé, kteří v žádné straně nebyli. V HPP11 jistě najdete i bývalého zeleného- Ing. Krauwurma, kterého si vážím. S fanatickými ekoaktivisty jste mě dostal. A pobavil. Marně je hledám. Tvrzení, že chceme zablokovat kompletně vše pochází z dílny místní koalice. Pokud by si někdo chtěl vědět kdo jsme a co chceme, není problém. Máme webovou stránku: http://www.hpp11.cz/  , na které si může každý přečíst, co blokujeme a co prosazujeme. Když se mě zeptáte, jak si představuji město, odpovím jednoduše: v rovnováze. Jsem tedy fanatický ekoaktivista?

0 0
možnosti
AL

nechci vyrusovat

31. 5. 2011 21:16
Autore, samochvála vždy smrdí

Rv

0 0
možnosti
PL

petluke

31. 5. 2011 22:22
Re: Autore, samochvála vždy smrdí

Pokud narážíte na to, že jsem zmínil svůj podíl na intenzivní práci funkční části výboru, je to prostě fakt. Nejde o žádnou samochválu. Chodím normálně do práce, mám rodinu, vychovávám děti a disponuji denně čtyřiadvaceti hodinami. Tak jako vy. Až se budu producírovat okolo úspěšných sportovců, přestříhávat pásky a křtít desky, říkejte tomu samochvála. To mi věru nehrozí.

0 0
možnosti
M

mubu

31. 5. 2011 15:05
Nedivím se,

že ptáci odvolali Štylera. Prostě jim vadil v jejich developerských čachrech. Hnutí pro Prahu 11 je jediné, které skutečně chrání obyvatele této části Prahy proti této mafii. Proto je třeba jakoukoliv opozici na zlikvidovat. O to se pokoušeli i před volbami přímo fyzickými útoky na členy tohoto hnutí - pokud vím, tak se nic nevyřešilo. 

0 0
možnosti
  • Počet článků 38
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2180x
Hledám odpovědi. 

Seznam rubrik