Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

petluke

27. 3. 2011 22:48
Zcela nezávislá novinářka

V posledních dnech se na stránkách Prahy 11 objevila série rozhovorů starosty Mlejnského s Kateřinou Kašparovou. Akci předcházelo zrušení přímých přenosů ze zastupitelstva Prahy 11. Oficiálně je to z úsporných důvodů. Archiv předchozích zasedání zastupitelstva z internetu zmizel také.

0 0
možnosti

petluke

16. 2. 2011 10:58
Klaka

 klaka= najatá skupina lidí obstarávající organizovaný (placený) potlesk, vytvářející uměle atmosféru neodpovídající skutečnosti, případně prosazující určitý záměr

Paní Kašparová dostala úplnou náhodou prostor v nejnovějším Klíči. To je barevný časopis vydávaný v desetitisícových nákladech. Radnicí starosty Mlejnského. Určitě ji nepřehlédnete. Usmívá se z  fotografie na titulní straně. Rozhovor s tou dobrou dámou najdete uvnitř. Musím si ještě ověřit, kdo s ní rozhovor vede. Tuším, že to bude tisková mluvčí městské části...

pěkný den a dobře se bavte

autor blogu

0 0
možnosti

Katka K.

17. 2. 2011 1:16
Re: Klaka

Pane Lukeši, to jste objevil Ameriku ;-)

Miss kočku pořádám v Praze 11 už POŠESTÉ - jak ostatně sama uvádím ve svém článku.... A POKAŽDÉ o tom psal (mj.) Klíč = noviny Prahy 11, a to již i za působení paní starostky Šorfové, která (jak jsem rovněž psala) se osobně zúčastnila (viz fotogalerie na http://www.misskocka.cz).

Ještě něco nejasného?

Vaše snaha manipulovat a překrucovat fakta je mírně řečeno trapná.... Trvám na tom, že jsem v oné "klace" na zastupitelstvu neseděla(!!!) a opakuji - ověřte si to z videozáznamu p. Vašíčka (dř. místostarosta za ODS, nyní váš příznivec za TOP09).... Kdyby vám šlo o pravdu, tak nemáte problém lži opravit a omluvit se. Ale na to nemáte Rv

0 0
možnosti

letuce

11. 2. 2011 16:00
Jiný názor

Souhlasím s článkem paní Kašparové. Opozice kvičí, že si starosta povolal "klaku", ale co dělali oni při řešení azyláku nebo Litochleb? To samé. Nadává, že starosta nevysvětlil, proč ABL sledovala některé lidi, ačkoliv to není jeho firma a opakovaně hlásil, že sledování neobjednal. Pan Kmenta spolu s opozicí tvrdí, že indicie ukazují na pana Mlejnského - bez důkazů. Ale indicie ukazují i na některé představitele TOP 09, jenže to se nehodí, co?

Pan starosta Mlejnský razantně mění k dobrému tvář Jižního Města. Bez keců, činy. Z toho ať si vezmou příklad ti, co vidí jen negativa.

P.S. Taky mám kocoura...

0 0
možnosti

jaj

10. 2. 2011 21:06
P.P.S

..... jste v článku objevila. .....

0 0
možnosti

jaj

10. 2. 2011 20:47
P.S.

P.S. pro Katku K.: Možná byste měla zůstat u těch zvířátek, když jste prý ta

celebrita, protože jako novinářka to na uživení se nevypadá. Chlubit se

čteností článku o K. Neumannové, do které si kopl už téměř každý ( ne že

by si o to nesoudností o svých manažerských schopnostech neřekla) ....

promiňte, to je ale úroveň!

0 0
možnosti

jaj

10. 2. 2011 20:45
Otázka pro diskutérku Katku K.:

A jakou jinou obrovskou LEŽ kromě toho, že jste seděla o pár metrů jinde, jste ve článku objevila?

Na rozdíl od Vašeho článku na Vašem blogu, který je jen dojmologickým plkáním, má článek pana Lukeše hlavu a patu a jako člověku, který žije na Jižním městě téměř třicet let mi dává smysl. Přiznám se, že mi éra starostování paní Šojdrové jaksi unikla, což je v jistém smyslu dobře, zato pan Mlejnský je ovšem "výrazná postava". Ten jeho volební plakát s borci z posiloven mne dorazil a dost o něm vypovídá. Doufám, že při příštích volbách dostane tak na pozadí, že mu ani komunisti nepomohou. Zároveň doufám, že toho stihne zašantročit co nejméně.

Žádný strom neroste do nebe. Kde je konec starostovi, který místo pošty chtěl mít další supermarket téměř naproti tehdy Meinlovi a bil se za něj jako lev, samozřejmě určitě jen pro čistotu té myšlenky. No neuspěl, neukřičel nás a pošta slouží.

0 0
možnosti

Los Kostejos

10. 2. 2011 14:33
...

Můj selský rozum mi říká že současná opozice jde za spravným a spravedlivým cílem a obdivuji její usílí, které neubírá na síle ani po neuvěřtilných obstrukcích ze strany pana Mlejnského a zároveň psychickému a i fyzickému nátlaku na čelní představitele, které jdou bůh ví odkud ale já myslím že vím;-D Osobně jsem na jižním městě žil v letech 2004-2010 a moje zkušenost s vedením radnice za starostování pana Mlejnského je velice negativní ale třeba měl někdo jiný štestí:-P Ale samozřejmě jsem dostával každý měsíc nádherně barevný časopis Klíč kde se vše  na Praze 11 jevilo jako v úžasné pohádce s dokonálým králem v podobě pana Mlejnského. Bohužel tomu tak nebylo v realitě.

0 0
možnosti

Katka K.

10. 2. 2011 13:21
žádám autora

aby odstranil jasnou LEŽ ze svého zápisku - a sice, že jsem seděla mezi křiklouny (dle něj příznivci starosty). Může si to snadno ověřit z videozáznamu, který tam na minikameru mj. pořizoval p. Vašíček (stoupenec opozice), a to ze stejného místa, kde jsem seděla já = přímo u vstupních dveří (občas se mi dost nevybíravě postavil svým pozadím přímo před obličej, tak jsem ho musela požádal, aby odstoupil kousek stranou :-))

Stejně pravdivý budou zřejmě i zbytek článku p. Lukeše Rv

0 0
možnosti

S.Š.

10. 2. 2011 17:35
Nepřipadáte si tady s tou řadou komentářů poněkud trapná ?

:-/

0 0
možnosti

Sebastian333

10. 2. 2011 10:17
tak nevím

Možná je to tím, že je paní Kašparová skutečně přesvědčená o "čistotě" Mlejnského a spol...jednou se to ukáže jak to bylo...jak se hezky česky říká, na každou svini se někde vaší voda (nemám na mysli K.K.)...

a Vám pane držím palce a nevzdávejte to!R^

0 0
možnosti

Katka K.

10. 2. 2011 13:16
Re: tak nevím

a prosím pěkně, toto píšu přesně KDE...??? Jen si po tom zasedání nemyslím, že je vše tak černobílé, jak předkládá právě opozice P11. A po článku autora, který v něm zjevně lže (mj. o tom, že jsem seděla vzadu mezi křiklouny), ve mně ten červík pochybností hlodá stále více ;-)

0 0
možnosti

Strider

9. 2. 2011 23:16
práce

Celá kauza je mi ukradená, asi tak jako celá zkorumpovaná Praha (viz tunel Blanka, tramvajenky za 880 milionů- OPENcard), nicméně bych ocenil, kdyby politici chodili aspoň jednou týdně zametat chodníky (1x týdně by dělali neco užitečného)

0 0
možnosti

S.Š.

10. 2. 2011 0:26
No, také proto to u nás vypadá, jak to vypadá.

Dokud to bude "ukradené" více lidem, nemůže se změnit nic, to je jasná věc. Jen bych se s tím snad radějinechlubila ...Rv

P.S.: Pane autore, velmi jste pobavil. :-)Pište, pište, pište, je to velmi zapotřebí. Díky za to.R^R^

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS